Opleidingen

Oxrider academy onderscheid zich ten opzichte van andere opleidingen door modulair onderwijs aan te bieden. Dat wil zeggen dat er in verschillende cursussen zijn die afzonderlijk te volgen zijn en samen een opleiding volgen. Zo bepaal je je eigen tempo. Wanneer je een cursus voldoende hebt afgerond, geeft dit toegang tot volgende cursussen. Een certificaat van een afgeronde cursus is drie jaar geldig en binnen deze drie jaar kun je een aansluitende cursus starten. Alle cursussen uit een opleiding zijn ook afzonderlijk te volgen als bij- of nascholing.

Oxrider Academy

Herbalist

Oxrider Academy biedt een beroepsopleiding Chinese kruidengeneeskunde aan, bestaande uit 4 modules van elk 10 dagen. Elke module wordt afgesloten met een toets. Wanneer alle modules met een voldoende zijn afgerond leidt dit tot het beroepsdiploma “Chinees herbalist”.

Meer over herbalist

Acupuncturist

De opleiding tot acupuncturist wordt inhoudelijk vormgegeven in samenwerking met het Sino-Dutch Centre for Preventive and Personalized Medicine en de Zhejiang TCM University in Hangzhou. De eerste module van deze opleiding start in januari 2021 en binnenkort zullen het hele lesprogramma en de docenten op de website bekend gemaakt worden. Na het behalen van de certificaten van de elf cursussen leidt dit automatisch tot het diploma “Klassiek Chinees acupuncturist”.

Meer over acupuncturist